Luchthavenvervoer Antwerpen Charleroi

Luchthavenvervoer Antwerpen Charleroi nodig?

Janssen Travels helpt u daar heel graag bij. Boek Luchthavenvervoer Antwerpen Charleroi via tel 03 283 83 93 of online.

Wij zijn een modern taxibedrijf en zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen en individuen naar en van luchthavens.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om iedereen de beste kwaliteit en comfort te bieden.

Zo maken wij gebruik van luxe Mercedes auto’s, bussen en sedans als stationwagens.

Dit omdat Mercedes net zoals ons bekend staat om zijn hoge kwaliteit en comfort van auto’s en bussen.

Om u als klant echt een kwaliteitsgarantie aan te kunnen bieden, controleren wij onze eigen vervoersmiddelen gemiddeld om de 3 maanden.

Ook hebben wij nauw contact met onze klanten en nemen de feedback van klanten en onze eigen medewerkers zeer serieus.

Elk kwartaal hebben wij een vergadering, om te kijken wij wat er goed gaat en wat er uiteraard beter kan

Daarnaast staan wij natuurlijk niet stil en doen wij geregeld onderzoek naar innovaties om te zorgen dat onze kwaliteit beter wordt en de comfort van onze vervoersmiddelen zo optimaal mogelijk zijn.

Wat maakt ons bijzonder

Wij streven ernaar om iedereen de beste kwaliteit en comfort te bieden voor luchthavenvervoer antwerpen charleroi.

Hierdoor bieden wij bepaalde services aan die ons onderscheidt van de rest. Zo hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van onze services:

● Gratis prijsofferte op maat.
● Online bestellen mogelijk.
● Betaling via kaart mogelijk.
● Bedrijven kunnen op rekening rijden.
● 24/7 service.
● Meet en greet service.
● Kinderstoelen gratis ter beschikking..
● Mercedes minibus 8+1 ook beschikbaar.

luchthavenvervoer antwerpen charleroi white big taxi image

Zoals u heeft kunnen lezen bieden wij best veel diensten aan.

Dit is zo gekomen door de jaren heen.

Doordat wij al meer dan 10 jaar in het vak zitten hebben wij een goed indicatie gekregen van de behoeftes van onze klanten die op zoek zijn naar luchthavenvervoer van antwerpen naar charleroi.

Wij begrijpen namelijk heel goed dat elke klant anders is en daarom ook natuurlijk andere behoeftes heeft.

Zo is het mogelijk dat u met uw kinderen reist, voor financiële doeleinden graag een offerte op maat krijgt of met een hele grote groep reist. Het is zelfs mogelijk dat al deze bijzonderheden bij u van toepassing zijn. Wij houden overal rekening mee en denken ook graag met u mee.

Ook bij speciale wensen denken wij graag met u mee om u luchthavenvervoer zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij zijn daarom 24/7 te bereiken, zodat wij u ten alle tijden van dienst kunnen zijn. En eventuele mutaties mee kunnen nemen.

Conclusie

Als u opzoek bent naar luchthaven vervoer, bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze ervaring, groot aanbod aan diensten en verschillende vervoersmiddelen kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Wij zijn 24/7 te bereiken, dus als u nog vragen of opmerkingen heeft. Schroom dan niet om ons te berichten via de mail, Facebook of ons contactformulier.

Luchthavenvervoer antwerpen charleroi

 

De luchthaven Brussels South Charleroi Airport (BSCA), in het Frans Aéroport de Charleroi Bruxelles-Sud (ICAOEBCIIATACRL), of ook wel de Luchthaven van Gosselies genoemd, ligt net ten noorden van Charleroi, in de deelgemeenten Gosselies en Ransart. De luchthaven ligt op een afstand van 46 km van Brussel. Met 6,5 miljoen passagiers per jaar (2013)[1] is het de tweede luchthaven van België, na Luchthaven Brussel/Zaventem.

De luchthaven wordt sinds 1 januari 1992 in opdracht van het Waals gewest uitgebaat door de naamloze vennootschap Brussels South Charleroi Airport. De grootste aandeelhouders van Brussels South Charleroi Airport S.a. zijn Sowaer en de holding Sambrinvest, beide maatschappijen zijn op hun beurt onderdelen van het Waals gewest. De luchthaven zal deels geprivatiseerd worden. Eind 2008 koos het Waals Gewest het consortium SAVE/Gemeentelijke Holding uit om de gesprekken over de privatisering mee voort te zetten.[2] SAVE baat onder andere de luchthaven van Treviso en Venetië Marco Polo uit.

De geringe grootte en de relatieve nabijheid bij Brussel maken de luchthaven een interessante bestemming voor low-fare luchtvaartmaatschappijenRyanair heeft in Charleroi Airport één van haar hubs gevestigd. Andere actieve commerciële maatschappijen zijn TUI fly en Wizz Air. Ten slotte wordt de luchthaven nog gebruikt voor privaat luchtverkeer.